طرز تهیه غذای قلیه ماهی:

دومین تجربه آشپزی من فکر میکنم بهتر از اولی بود.البته من بسیار تا بسیار عجول و بی دقتم اما خب آشپزی میتونه این عادت بدم رو از بین ببره. از نظر من و همه آشپزی بیش از این که سخت باشه دقت و حوصله می خواد و صد البته تجربه.

قلیه ماهی یک غذای جنوبی که توی جنوب به زبون خودشون بهش میگن:قلیه مُی» .در بندرعباس از ماهی شیر یا زبیدی برای این غذا استفاده می‌کنند. در اهواز هم علاوه بر ماهی‌هایی مثل میش ماهی و هامور، گاهی در قلیه میگو هم می‌ریزند. در بندر گناوه قلیه را با ماهی سرخو یا همار می‌پزند.به هر حال با هر ماهی که درست کنی مهم اینه که ماهی گوشت لخم باشه.ظاهر این غذا مثل خورشت سبزی کمی تیره تر میمونه اما مزه اش باید تند وترش باشه.

 

خب خب!بریم سر وقت گزارش آشپزی امروز من؟بزن که بریم!     (در ادامه مطلب بخوانید.)

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها